Over ons

kokbestellen.nl’ klinkt oer-Hollands, je vermoedt waarschijnlijk niet dat er een heerlijke keuken uit het Midden-Oosten achter schuil gaat.

kok.bestellen.nl’ is door Abdullah Nashef en Ammar Nashed opgericht, twee Syrische jongens uit Aleppo die allebei van koken en lekker eten houden. Abdullah en Ammar cateren bij je thuis of bij jouw bedrijf.

Sinds oktober 2015 wonen Abdullah en Ammar in Nederland. Binnen een jaar heeft Abdullah de Nederlandse cultuur leren kennen en de taal geleerd. Hij zag hoe geïnteresseerd de Nederlanders waren in zijn Syrische kookkunsten, Arabische recepten en ingrediënten. Abdullah wil zijn passie voor de keuken uit het Midden-Oosten graag met Nederland delen.

Ammar studeerde als kok af aan het Hotel Training Center van Aleppo. Sindsdien werkte Ammar als chef-kok in het Sheraton-hotel in Aleppo, het Four Seasons-hotel in Damascus en restaurant Maward in Dubai.
In mei 2016 hebben Abdullah en Ammar de handen ineen geslagen en zijn ze met hun bedrijf ‘kokbestellen.nl’ gestart.

Inmiddels is ‘kokbestellen.nl’ in staat om voor grote groepen te cateren in Nederland. ‘kokbestellen.nl’ verzorgt de catering van allerlei soorten evenementen (bruiloften, conferenties, verjaardagen, bedrijfslunches, borrels etc.).
Heb je geen tijd of zin om te koken? Heb je wat te vieren? ‘kok.bestellen.nl’ neemt je alles uit handen en tovert een verrukkelijk maal op tafel.

kokbestellen.nl‘ onderscheidt zich door flexibiliteit en een grote variatie van gerechten uit het Midden-Oosten. Hieronder krijg je een idee van wat allemaal aangeboden wordt; voor ontbijt, lunch en diner kun je uitkiezen gerechten met vlees, vis of groente. De Syrische keuken is ook zeer geschikt voor vegetariërs. Abdullah en Ammar geven advies en koken wat jij wil. Terwijl jij met je gasten geniet van een drankje en een hapje maken Abdullah en Ammar alles snel klaar. “Je kookt niet, maar smult wel!”

http://kokbestellen.nl


ING Bank: NL37 INGB 0007356901
KvK-nummer : 67071554
Btw-nummer : NL682586742B01